Døgnbehandling på Tysnes

Mestringshusene tilbyr behandling av avhengighetslidelser knyttet til alkohol, medikamenter og illegale rusmidler, samt rusavhengighet med samtidige psykiske lidelser.

Vi behandler hele mennesket

Hos Mestringshusene ser vi alltid mennesket og ikke ruspersonligheten når vi møter nye pasienter. Vi vet at pasientene våre er mye mer enn bare sykdommen sin, og er derfor opptatt å ikke la sykdommen hele mennesket. Alle som sliter med avhengighet er velkomne hos oss, uavhengig av deres livssyn, religion og historie. Mennesket er mer enn sine tidligere handlinger, og her vil du møtes av stor takhøyde.

Vi har en grunnleggende tro på at alle mennesker med avhengighetssykdommer med rett behandling, forståelse og respekt kan klare å leve rusfrie liv. Her kan du lese mer om hvordan behandlingen foregår.

Helhetlig behandling på Tysnes

Det vi tilbyr på vårt behandlingssenter på Tysnes er en helhetlig behandling bestående av gruppeterapi, samtaleterapi, individuelle oppgaver og forelesninger. Én av ukene vil også være en familieuke, hvor de nærmeste pårørende inviteres til å tilbringe en uke hos oss og delta i veiledningsprogrammet sammen med andre pårørende.

Les mer om familieveiledning hos Mestringshusene her.

God atmosfære rundt behandlingen

Det er viktig at pasientene føler seg trygge og komfortable under behandlingen, og behandlingssenteret på Tysnes skal bidra til å skape en trygg atmosfære rundt det som skal foregå. Hos oss får alle pasienter enerom med eget bad. Behandlingsstedet skal ikke bære preg av å være en institusjon, men heller et hjem for pasientene mens de er under behandling.

Vi har også en stor spisesal, hvor vi spiser alle måltider sammen. Under måltidene åpnes det for gode samtaler mellom pasienter og ansatte, der vi også kan utveksle erfaringer.

Les mer om fasilitetene ved behandlingssenteret på Tysnes her.

Kontakt oss

Har du spørsmål om døgnbehandling hos oss på Tysnes? Ring oss på 41 32 29 99 eller kontakt oss via vår hjemmeside for en hyggelig og uforpliktende prat. 

Hold deg oppdatert på ventetiden hos oss via Helsenorge.no sine hjemmesider.