Fasilitetene på Tysnes

Mestringshusene tilbyr døgnbehandling på Tysnes i Vestland fylke. Behandlingsklinikken på Tysnes er lokalisert i flott vestlandsnatur, der omgivelsene skaper en idyllisk ramme rundt behandlingen.

Vi er opptatt av å møte pasientene våre med respekt, og ønsker ikke at behandlingssenteret skal oppfattes som en institusjon. Hos oss er standarden høy, både på behandlingsopplegget og fasilitetene.

Høy standard på bofasilitetene

Vi respekterer pasientenes privatliv, og tilbyr enerom med eget bad til alle pasienter under behandling. Behandlingssenteret har romslige fellesarealer til pasientenes disposisjon, hvor det også arrangeres felles aktiviteter.

Vi har også treningsrom tilgjengelig, samt fantastiske turmuligheter i nærområdet. Hos oss oppfordres alle pasienter som er i stand til det, til å bruke aktivitet som en del av behandlingen.

Alle måltider tilberedes av egen kokk

Vi serverer fire måltider daglig, og har en egen kokk som tilbereder maten. Pasienter og ansatte spiser sammen i spisesalen, hvor det åpnes for gode samtaler og utveksling av erfaringer.

Behandlingsinstitusjon med universell utforming

Vårt behandlingssted er åpent for alle med pasientrettighet, uavhengig av fysiske begrensninger. Lokalene har universell utforming og både rom og fellesarealer er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Hva trenger jeg å ha med meg?

Hos oss får du alt du trenger. Selv trenger du bare å ta med deg toalettsaker, klær du er komfortabel i og sko og yttertøy etter årstiden.

Utendørsaktiviteter i fantastiske omgivelser

Klinikken vår ligger idyllisk til i landlige omgivelser med fantastisk utsikt. Det organiseres utflukter, spaserturer og aktiviteter sommer som vinter i klinikkens umiddelbare nærhet.

Kontakt oss

Har du spørsmål om fasilitetene eller behandlingstilbudet ved vårt behandlingssted på Tysnes? Ring oss på 41 32 29 99 for en hyggelig og uforpliktende prat eller kontakt oss her for mer informasjon.

Ønsker du eller noen nær deg en plass hos oss, kan dere hele tiden holde dere oppdatert på ventetiden vår via Helsenorge.no sine hjemmesider.