Mestringshusene ble grunnlagt av Margit og Olaf Olsvik. Ta kontakt med oss her.

Margit L. Olsvik

Margit L. Olsvik

Alkohol- og rusterapeut
Bedriftsrådgiver
E-post: margit@mestringshusene.no
Dir. tlf.: 951 28 610

Margit har sin bakgrunn i hotellbransjen innen salg og ledelse, men jobber i dag som alkohol- og rusterapeut og familieterapeut. Hun er også rådgiver for bedrifter og organisasjoner, i tillegg til at hun holder foredrag og kurs.

Sammen med mannen Olaf Olsvik, som selv er tidligere misbruker, har Margit grunnlagt det som i dag er Mestringshusene. Ved sine to behandlingssteder hjelper Mestringshusene mennesker som sliter med rusavhengighet på veien tilbake til et fullverdig og rusfritt liv.

 

Olaf Olsvik

Olaf Olsvik

Forretningsutvikler

Olaf var en vel ansett og profesjonell næringslivsmann. Han drev sin egen bedrift som omsatte for drøyt 200 millioner årlig, med produksjonsfabrikker på Sri Lanka og i Norge. Et veiskille i livet hans førte til piller og senere narkotika. Olaf ruset seg aktivt i 15 år og drev samtidig sin suksessbedrift, før det hele gikk overstyr. Rusen og avgjørelsene han tok i ruspåvirket tilstand endte med å få store konsekvenser, både for han selv og folk rundt han.I dag er Olaf helt rusfri, noe han har vært siden 1. februar 2002. Erfaringene han sitter på har gjort han til en ettertraktet foredragsholder, og han deler gjerne sin historie med andre.