Vår målgruppe

Foto: Camilla Korsnes

Mestringshusene Tysnes tilbyr rusbehandling til voksne over 18 år

Mestringhusene Tysnes behandler menn og kvinner over 18 år som har rusproblemer. Det vil si en avhengighetssykdom eller bruker illegale eller legale rusmidler, inkludert alkohol.

All behandling hos oss er livssynsnøytral, og vi tar i mot alle pasienter som har godt av vår behandling.

Tverrfaglig behandling hos Mestringshusene Tysnes

Mestringshusene Tysnes tilbyr tverrfaglig spesialisert behandling av rusmiddelproblemer og samtidig rusmisbruk og psykiske lidelser. Dette betyr at vi tilbyr en tverrfaglig behandling med kompetanse og fagpersonell som kan behandle lidelser knyttet til ruslidelser. 

Våre ansatte har ulike bakgrunner, og egenerfaring med rusproblemer. Hos oss jobber alt fra sosionomier til psykologer og psykiatere, og de fleste av våre terapeuter er utdannet innen gestaltterapi.

Her kan du lese mer om hvordan behandlingen hos Mestringshusene Tysnes foregår.

Høy standard på Tysnes

Våre lokaler ligger i naturskjønne omgivelser på Tysnes, nærmere bestemt Uggdal på Tysnesøya. Det ligger i umiddelbar nærheten til sjø og skog. Alle pasienter har enkeltrom med eget bad. Det er god plass til fellesaktiviteter, og mange felles oppholdsrom for TV-titting og sosiale treff. Behandlingsstedet er universielt utformet og tilrettelagt funksjonshemmede. Har du fysiske utfordringer, allergier eller andre behov, tilpasser vi behandlingen slik at den fungerer for deg.

Her kan du lese mer om vårt behandlingssted på Tysnes.

Kontakt oss

Har du ytterligere spørsmål til vårt behandlingstilbud på Tysnes? Ring oss på 41 32 29 99 for en hyggelig og uforpliktende prat eller kontakt oss via vår hjemmeside for mer informasjon.